Обявление за приети кадастрална карта и кадастрални регистри на урбанизираните територии в землищата на селата: Бранище, Врачанци, Дончево, Овчарово, Паскалево, Плачидол, Победа, Полк.Минково, Приморци, Смолница, Стефан Караджа, Стефаново и Стожер

07.05.2024
предишна
 • Стожер
  22° C
  умерен дъжд
 • Победа
  22° C
  умерен дъжд
 • Карапелит
  22° C
  умерен дъжд
 • Овчарово
  22° C
  умерен дъжд
 • Ведрина
  22° C
  умерен дъжд
следваща
#
#
Нагоре