Пет села в община Добричка празнуват на 4 и 5 юни

02.06.2022

Владимирово, Одърци, Долина и Ново Ботево се готвят за специалния си ден на 4 юни.

В 10.30 часа на площада във Владимирово ще започне празничен концерт, в който ще се включат самодейци от селото. Към тях ще се присъединят и гости от читалищата в Ловчанци и Царевец, съобщи кметският наместник Живко Стоянов.

12.00 е началният час на празничното събитие в Ново Ботево. За доброто настроение на жителите и гостите в селото ще се погрижи Дуо “Стоянови“, сподели Георги Атанасов – кметски наместник на село Ново Ботево.

Концертът, с който ще бъде отбелязан празникът на село Долина, е предвиден за 18.00 часа. Пред жителите и гостите на Долина ще се представят изпълнителите от фолклорна група „Пъстроцвет“, съобщи кметският наместник Наталия Петкова.

На 4 юни ще се проведе и съборът в село Одърци, който ще бъде предшестван от Втория регионален фолклорен преглед в община Добричка.

Неделният 5 юни ще бъде празничен за село Стефан Караджа. В концерта, който ще започне на площада в 12.00 часа, ще се изявят самодейци и деца от детската градина, съобщи кметският наместник Николай Станчев.

Своите пожелания за здраве и благополучие към всички жители на Владимирово, Долина, Одърци, Ново Ботево и село Стефан Караджа отправя кметът на Община Добричка Соня Геор

предишна
 • Стожер
  9° C
  облачно
 • Победа
  9° C
  облачно
 • Карапелит
  9° C
  облачно
 • Овчарово
  9° C
  облачно
 • Ведрина
  9° C
  облачно
следваща
#
#
Нагоре