Община Добричка предоставя нова услуга за жителите си

13.03.2014  

ДАНЪЦИТЕ КЪМ ОБЩИНА ДОБРИЧКА ВЕЧЕ МОГАТ ДА СЕ ПЛАЩАТ АВТОМАТИЧНО ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ПО ИНТЕРНЕТ. ПЛАЩАНЕТО СТАВА САМО ПО ЕГН НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА ИЛИ ЕИК НА ФИРМИТЕ.



От 07 март 2014г. Община Добричка предостави нова  услуга за жителите си. Хората вече могат да плащат автоматично всички местни данъци и такси от всяка една точка на страната в касите на ИЗИПЕЙ (Easypay) и по интернет от целия свят чрез системата ИПЕЙ (ePay). Плащането се извършва само със съобщаване на ЕГН-то на физическите лица и ЕИК-а на фирмите. Таксата за плащане от каса на ИЗИПЕЙ е минимална - от 1 до 5 лева общо върху цялата дължима сума. Само 0.40 лв. за данък е таксата за плащане през интернет (ePay).  

ИЗИПЕЙ към момента разполага с  2 319 каси и офиси в цяла България. В град Добрич дружеството има 27 каси. В тях жителите на община Добричка могат да плащат, както данъците към общината, така и данъчни задължения  към други общини в страната.

Подробна информация, къде се намират всички каси на ИЗИПЕЙ в България, може да видите на адрес: http://www.easypay.bg/?p=offices_list.


Община Добричка стана втората поред в областта, внедрила модерно и европейско обслужване за жителите си. Облекчаване на административното обслужване, предоставяне на широка възможност за избор от страна на гражданите и приближаването на администрацията до тях са едни от основните приоритети в работата на община Добричка.

 

предишна
  • Стожер
    13° C
    облачно
  • Победа
    13° C
    облачно
  • Карапелит
    12° C
    облачно
  • Овчарово
    13° C
    облачно
  • Ведрина
    13° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре