Община Добричка е класирана на първо място в годишния национален конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти” за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации за 2015 г. в категория „Най-прозрачна общинска администрация”

06.07.2016

        Община Добричка е класирана на първо място в годишния национален конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти” за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации за 2015 г. в категория „Най-прозрачна общинска администрация”. След 4-тото място за 2012 г, 3-тото място за 2013 г. и 2-рото място за 2014 г. на 7 юли 2016 г. от 12.00 ч. в х-л „Рамада София“ на тържествената церемония община Добричка ще получи статуетката полагаща се на първото място в категорията.

        През 2016 г. „Фондация за прозрачни регламенти” ще връчи за осми пореден път наградите за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации за резултати разпределени вчетири категории – „Най-прозрачна областна администрация”, „Най-прозрачна общинска администрация”, „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и структурите на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията” и „Най-добра практика за партньорство между общинска администрация и структурите на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията”.

         Наградата е годишна преходна статуетка, изработена от българския скулптор Райнис Гелов по идея и задание на Настоятелството. Статуетката символизира добрата воля за промяна към прозрачност и откритост в действията на администрацията, към „отваряне” на администрацията към гражданите и бизнеса.

предишна
  • Стожер
    22° C
    ясно небе
  • Победа
    22° C
    ясно небе
  • Карапелит
    22° C
    ясно небе
  • Овчарово
    22° C
    ясно небе
  • Ведрина
    22° C
    ясно небе
следваща
#
#
Нагоре