ОБЯВА За обществена поръчка на стойност по чл.20, ал.3 от ЗОП

08.11.2016

1.Наименование на възложителя: община Добричка

2.Обект, предмет и кратко описание на поръчката:

2.1.Обект на поръчката:доставка на материали.

2.2.Предмет на поръчката:доставка на материали за изпълнение на дейности по проект BG05M2OP001-3.001-0045-C02 „Детска академия за толерантност в община Добричка“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

2.3.Описание на поръчката:  Предметът на настоящата обществена поръчка е „Доставка на материали“ за изпълнение на дейности по проект BG05M2OP001-3.001-0045-C02 „Детска академия за толерантност в община Добричка“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове в две обособени позиции.

За Обособена позиция 2 Възложителят ще приложи реда по чл.187-189 от ЗОП като поръчката се запазва и ще се възложи на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или на стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионално интегриране на хора с увреждане или хора в неравностойно положение.

Доставката на материали по техническата спецификация на възложителя, следва да е за нови, от посочения вид и количество.

Основна част от реализиране на проекта е изграждане на детски клубове по интереси във всички детски градини в община Добричка, допълнително обучение по български език за деца, за които българският език не е майчин, обогатяване знанията на децата за цифри и букви, възможности за писане, рисуване, творене чрез специални материали, създаване на умения за социализация чрез участие в дидактични и други игри, изучаване на кукленото изкуство и националния фолклор.

Материалите ще се използват единствено от деца в предучилищна възраст (2-6 г.) и техните родители в детските градини от община Добричка.

3.Срок за подаване на офертите – 15.11.2016 г. до 17:00 часа; Офертите се подават на адрес: Община Добричка, адрес: гр.Добрич, ул. „Независимост“ № 20 в ЦУИ стая 105:

4.Срок на валидност н офертите: 30 дни, считано от крайния срок за подаването им.

5.Критерий за възлагане на поръчката: Критерият за оценка на офертите е „икономически най-изгодната оферта“, съгласночл.70, ал.2, т.3 от ЗОП. Тя се определя въз основа на оптимално съотношение качество/цена, което се оценява въз основа на цена и качествени показатели. Оценка на предложенията ще се извършва съобразно Методика за определяне на комплексната оценка на офертата - Приложение №2.

6.Дата и час на отваряне на офертите – 16.11.2016 г. от 10,00 часа в зала 108 на община Добричка.

предишна
  • Стожер
    15° C
    облачно
  • Победа
    15° C
    облачно
  • Карапелит
    14° C
    облачно
  • Овчарово
    15° C
    облачно
  • Ведрина
    15° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре