Поздравителен адрес от Кмета на община Добричка по случай 1 март - празник на самодееца и любителското художествено творчество

28.02.2017

Поздравителен адрес

 

по случай 1 март - празник на самодееца и любителското художествено творчество

 

 

            УВАЖАЕМИ САМОДЕЙЦИ ОТ ОБЩИНА ДОБРИЧКА,

 

            С почит и респект към Вашата всеотдайност и голяма любов към изкуството и към „всичко българско и родно” Ви поздравявам в днешния празничен ден и Ви пожелавам здраве и много вдъхновение. Продължавайте да пеете, да танцувате и играете на театралните сцени,да ни зареждате с онзи особен дух, който само изкуството може да дари на хората.

Вие сте тези, които в забързания динамичен делник, след работния ден отделяте от личното си време да репетирате, да ходите по турнета и фестивали. Любителските художествени състави от общината неведнъж са се представяли отлично на престижни сцени в страната и в чужбина. Трудно могат да бъдат изброени всички групи, ръководители и участници, които пазят живи народните традиции и разкриват красотата на музикалното, певческо и танцово изкуство. Поздравявам Ви за Вашите многобройни изяви и отличия през годините.Предавайте своята любов към българското художествено творчество на младите, за да се съхрани духовността и бита на дедите ни.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, САМОДЕЙЦИ!

 

С уважение,

инж. Тошко Петков

Кмет на община Добричка

предишна
  • Стожер
    15° C
    разкъсана облачност
  • Победа
    15° C
    разкъсана облачност
  • Карапелит
    16° C
    разкъсана облачност
  • Овчарово
    15° C
    разкъсана облачност
  • Ведрина
    15° C
    разкъсана облачност
следваща
#
#
Нагоре