Поздравителен адрес по случай откриването на новата 2018-2019 учебна година.

14.09.2018

 Поздравителен адрес

 

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

 

       Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай откриването на новата 2018-2019 учебна година.Нека тя да бъде успешна и ползотворна за всички!

      Сигурен съм, че вълнението за всички Вас в този ден е много голямо. Но най-вълнуващ и емоционален е днешния ден за децата, които за първи път прекрачват училищния праг. Скъпи първокласници, поемете с доверие ръката на своите учители, които ще Ви поведат по пътя на буквите и знанието.

       Малки и големи ученици, учете упорито, творете и мечтайте смело! Пазете традициите на Вашето училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите преподаватели!

      Уважаеми учители, отново Ви поверяваме нашите деца и внуци. Все така отговорно продължавайте да им предавате Вашите безценни познания и мъдри напътствия, възпитавайте у тях любов към книгите и любопитство към света.

          Уважаеми родители, бъдете по-близо до децата си и ги подготвяйте заедно с техните учители за предизвикателствата на живота. Бъдете търпеливи и споделяйте техния път към образование и израстване като личности, за да станат достойни граждани на България, на Европа и на света!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

НА ДОБЪР ЧАС!

 

17.09.2018 г.                         С уважение,

                                                  инж. Тошко Петков

                                                  Кмет на община Добричка

предишна
  • Стожер
    17° C
    ясно небе
  • Победа
    17° C
    ясно небе
  • Карапелит
    16° C
    разкъсана облачност
  • Овчарово
    17° C
    ясно небе
  • Ведрина
    17° C
    ясно небе
следваща
#
#
Нагоре