МОСВ И ПУДООС Обявяват конкурс в рамките на НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ „ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА – 2019г.“ на тема: „ОБИЧАМ ПРИРОДАТА – И АЗ УЧАСТВАМ “

28.01.2019

 За поредна година МОСВ и ПУДООС обявяват конкурс в рамките на Националната кампания „ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА – 2019 г.“ на тема „Обичам природата – и аз участвам“.

Целта на кампания „Чиста околна среда – 2019 г.“ е да изгради обществено отношение по въпросите, свързани с опазването на околната среда, да повиши екологичната култура и загрижеността към мястото, в което живеем. С реализацията на дейностите по Националната кампания „Чиста околна среда– 2019г.” се цели реновиране и/или създаване на нови паркови пространства, залесяване и засаждане на почистени площи, създаване и възстановяване на зони за отдих, ремонтиране на детски и спортни съоръжения и други. Ще се постигне повишаване на екологичното самосъзнание, формиране на позитивна нагласа към природата, утвърждаване на умения и желание за опазване на околната среда сред гражданите.

Могат да кандидатстват всички училища, детски градини, кметства и кметски наместничества, освен тези, които са получили финансиране в Националната кампания „Чиста околна среда“ през 2017 г. и 2018 г.

Краен срок за изпращане на документите – за училища и детски градини 15.02.2019г. и  за кметства и кметски наместничества 01.03.2019 г.

Обявата е публикувана на страниците на ПУДООС и община Добричка.

предишна
  • Стожер
    10° C
    ясно небе
  • Победа
    10° C
    ясно небе
  • Карапелит
    10° C
    ясно небе
  • Овчарово
    10° C
    ясно небе
  • Ведрина
    10° C
    ясно небе
следваща
#
#
Нагоре