Свободни работни места за медицински сестри обявява Община Добричка

24.03.2022

ДОМ ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА С ДЕМЕНЦИЯ в село Опанец в община Добричка набира кандидати за свободни работни места за следната позиция:

Медицинска сестра- 3 щатни бройки на трудов договор, на пълно работно време,  при работа по график, на 7- часов работен ден, като работното време се сумира почасово.

Основни задължения:

Предоставя квалифицирана медицинска грижа при условията на 24-часово медицинско обслужване, съгласно индивидуалните потребности на всеки потребител. Оказва медицинска помощ на нуждаещите се потребители, води задължителна медицинска документация, оказва съдействие при организация на дейности, касаещи здравето на потребителите в дома. Участва в разработването на индивидуални планове в мултидисциплинарен екип, в актуализиране на индивидуалния план за всеки потребител.

Изисквания за заемане на длъжността:

Образователно-квалификационна степен - специалист, професионален бакалавър, бакалавър, магистър, средно специално образование, професионално направление – специалност „Мединска сестра/ фелдшер“.

Професионален опит не се изисква, опит  в сферата на социалните  услуги ще се счита за предимство.

Трудово възнаграждение:

По Наредбата за стандартите за заплащане на труда на служителите, осъществяващи дейности по предоставяне на социални услуги, които се финансират от държавния бюджет.

Необходими документи за кандидатстване:

  1. Писмено заявление по образец;
  2. Автобиография;
  3. Копие от документ за придобита образователна степен;
  4. Копие от трудова книжка;
  5. Лична карта за справка.

Начин за провеждане на подбор:

Първи етап - разглеждане и проверка на подадените документи за съответствие с обявените изисквания.Втори етап – с допуснатите кандидати ще се проведе събеседване.

Място и срок за подаване на документите:

Документите се подават лично в общинската администрация на  Община Добричка, град Добрич, ул.“Независимост“ № 20, Информационен център. За допълнителна информация: 0885 383 843- директор.

Краен срок за подаване на документите: до 16.30 часа на 11.04.2022 г.

предишна
  • Стожер
    23° C
    ясно небе
  • Победа
    23° C
    ясно небе
  • Карапелит
    23° C
    ясно небе
  • Овчарово
    23° C
    ясно небе
  • Ведрина
    23° C
    ясно небе
следваща
#
#
Нагоре