Много емоции и познат победител на Тодоровден в Малка Смолницa

28.02.2015
За поредна година на Тодоровден конната база в с. Малка Смолница събра любителите на конния спорт. В програмата на турнира бяха включени три състезания по прескачания – за аматьори, за млади коне и за 6-годишни и над тази възраст коне.
Много емоции и познат победител на Тодоровден в Малка Смолницa

За поредна година на Тодоровден конната база в с. Малка Смолница събра любителите на конния спорт. В програмата на турнира бяха включени три състезания по прескачания – за аматьори, за млади коне и за 6-годишни и над тази възраст коне. В първата категория победител стана Йордан Папанчев с кон Лидер. В баража той записа време 25,25 сек. След него се нареди Ирина Петрова с кон Конрад, която премина баража за 24,38 сек, но с 4 наказателни точки. При младите неучаствали коне първо място бе за републиканският шампион за 2014 г. в тази категория – Николай Николов с кон Кордоба. На баража той записа време 23,84 сек. Второто място отново бе за Николов, но с кон Канди.
В най-атрактивната надпревара за по-големите коне Николов отново бе над всички. Жокеят се включи в надпреварата с три различни коня, като записа Първо и Трето място. Шампион стана с кон Лимба, с когото в баража записа време от 19,75 сек. На второ място се нареди Мирена Маринова с кобилата Дания и време 19,75 сек. Наградите за участниците бяха подсигурени от община Добричка и фирми спомоществователи.

На снимката: Николай Николов с кон Лимба и Мирена Маринова – с Дания

ВИДЕО

предишна
 • Стожер
  7° C
  облачно
 • Победа
  7° C
  облачно
 • Карапелит
  6° C
  облачно
 • Овчарово
  7° C
  облачно
 • Ведрина
  7° C
  облачно
следваща
#
#
Нагоре