Мобилен екип от педагози за иновативно обучение създават в община Добричка

19.09.2023

 Община Добричка обявява 4 (четири) работни места за позиция „педагогически специалист“ по проект „Създаване на мобилна група от преподаватели като иновативна форма на обучение в община Добричка“, със сключен Договор от 23.08.2023 год., финансиран от Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства (ЦОИДУЕМ).

Кандидатите следва да имат  висше образование, минимум професионален бакалавър. Тези от тях, които имат завършено професионално  направление  „Педагогически дейности“ са с предимство.  Професионален опит  не е задължителен. Одобрените кандидати ще работят в детските градини на общината по трудов договор на непълно работно време за срока на предоставяне на услугата 2023/2024 г. Основно   задължение на екипа е  са  обучава децата в умения, знания и компетентности за реализиране на интеркултурно образование, да обучава педагогически специалисти и непедагогически персонал в системата на предучилищното образование в община Добричка, да води  клубове за формиране на знания, умения, нагласи и ценности за интеркултурна компетентност в децата и техните родители, да извършва  изследователски дейности, свързани със запазване на културното наследство и етнокултурното многообразие.

Необходимите документи за кандидатстване са заявление по образец и придружаващи документи до кмета на Община Добричка, декларация за ползване на лични данни по образец, декларация за спазване поверителността на личните данни и информацията по образец, автобиография, копие от документ за завършено висше образование, копия от документи за следдипломни квалификации, курсове, обучения и тренинги, копия от документи за релевантен опит (ако е приложимо).

 

 Подборът ще протече  в два етапа - разглеждане и проверка на подадените документи за съответствие с обявените изисквания за длъжността, и провеждане на събеседване.

Кандидатите следва да подадат заявление по образец в община Добричка, гр. Добрич, ул. „Независимост" №20, стая 105 ЦУИГ, в срок до 17:00 часа на 26.09.2023 г.

За допълнителна информация: Наташа Захариева - ръководител проект, тел. за контакт: 058/600889 ц., вътр. 231.

Както и на интернет страницата на община Добричка: www.dobrichka.bg

предишна
  • Стожер
    12° C
    облачно
  • Победа
    12° C
    облачно
  • Карапелит
    12° C
    облачно
  • Овчарово
    12° C
    облачно
  • Ведрина
    12° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре