В ОУ “Св.св. Кирил и Методий“ в село Дончево - целодневна организация на учебния процес, безплатен транспорт и обяд за учениците

20.07.2023

Ако желаете детето Ви да учи в екологично чиста и безопасна среда, далече от градския шум и препълнените с ученици класни стаи, заповядайте при нас в ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – тази покана отправя педагогическият екип в учебното заведение в село Дончево, което е само на 3 км от Добрич.

Сградата на училището е с просторни и слънчеви класни стаи, оборудвани с мултимедия. Всеки ученик има достъп до Wi-Fi, лаптоп или таблет, за да потърси необходимата информация. В процес на изграждане е и STEM кабинет по природни науки, математика и информатика.

Училищният двор е озеленен, с цветни алеи и с беседки за отдих и занимания на открито. Ежегодно учителите и учениците участват в кампании за опазване на околната среда. Спечелени са две първи места в национални кампании за „Чист и зелен двор” и „Герои на рециклирането”.

За обучението на децата се грижат високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит и иновативни идеи.

С целодневната организация на учебния ден и безплатния транспорт ще облекчим бюджета Ви и ще осигурим безопасна и спокойна среда за Вашите деца, заявяват от ръководството на училището. От учебното заведение се предоставят средства и за финансово подпомагане при осигуряването на обяд за учениците с целодневно обучение.

В училището се работи по много национални проекти, които дават възможност на учениците да усъвършенстват своите знания, да участват в екскурзии с учебна цел, да се включват в конкурси и състезания на национално, общинско и областно.

Поради засиления интерес към фолклора и участие в много фолклорни прояви, се предвижда сформирането и на танцов клуб.

Училището предлага и самостоятелна форма на обучение до VII клас за лица, навършили 16 години.

Учениците имат възможност да посещават и лятна занималня.

Ако ни се доверите, можете да разгледате нашето училище, както и страницата ни във Фейсбук: Основно Училище Дончево.

За контакти: 0876 801 508 или email: ou_don4evo@abv.bg.

предишна
  • Стожер
    13° C
    умерен дъжд
  • Победа
    13° C
    умерен дъжд
  • Карапелит
    13° C
    облачно
  • Овчарово
    13° C
    умерен дъжд
  • Ведрина
    13° C
    умерен дъжд
следваща
#
#
Нагоре