Удължават с шест месеца услугата „Патронажна грижа” в община Добричка

26.07.2022

 By Pro News Dobrich  29.06.2022  No Comment

С шест месеца се удължава изпълнението на дейностите по договор „Патронажна грижа + в община Добричка”, сключен с Министерството на труда и социалната политика, гласува на свое заседание Общинският съвет. Решението бе взето по предложение на кмета Соня Георгиева във връзка с писмо от края на май на Управителния орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Бюджетът на договора ще бъде увеличен със 120 673 лева.

Настоящият договор изтича на 30 юни, след удължаването на срока ще действа до края на годината. Проектът е с особено значение за защита на важни обществени интереси, изразяващи се в осигуряване на живота и здравето на уязвими групи от хора на територията на общината. Предоставянето на мобилни интегрирани здравно-социални услуги в домашна среда, насочени към възрастни хора и лица с увреждания, са допълнителна подкрепа за тях. 

https://pronewsdobrich.bg/2022/06/29/udalzhavat-s-shest-mesetsa-uslugata-patronazhna-grizha-v-obshtina-dobrichka/?fbclid=IwAR2a-LNkZgUwDfyQuogavrwpRsK1n88DPlETaKIXt7F_3eCepnrjYUTIwZA

 

предишна
  • Стожер
    8° C
    облачно
  • Победа
    8° C
    облачно
  • Карапелит
    8° C
    облачно
  • Овчарово
    8° C
    облачно
  • Ведрина
    8° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре