В конкурс за мартеници се включват учениците в община Добричка

06.02.2023

 06.02.2023 г. 13:26:18 ч. / Михаил Добромиров

Покана за участие в традиционния конкурс за най-красива и оригинална мартеница отправят към всички ученици в община Добричка организаторите от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Участниците в надпреварата ще бъдат разделени в три възрастови групи – от първи до четвърти клас, от пети до седми клас и от осми до дванадесети клас.

Детските творби трябва да бъдат изпратени или представени в сградата на Община Добричка в град Добрич до 20 февруари на адрес: ул.“Независимост“ 20.

Към всяка мартеница трябва да бъде прикрепена и информация за автора: трите имена на ученика, клас, училище и населено място. С оценяването и класирането на творбите ще бъде ангажирана комисия, определена от кмета на Община Добричка Соня Георгиева. Отличените участници във всяка възрастова група ще получат предметни награди.

И тази година всички мартеници ще бъдат предоставени на социалния патронаж в населените места в община Добричка, както и в специализираните заведения за възрастни хора в село Опанец.

Източник:Община Добричка

https://dobrudjabg.com/novina/v-konkurs-za-martenici-se-vkliuchvat-uchenicite-v-obshtina-dobrichka/84961

предишна
  • Стожер
    8° C
    облачно
  • Победа
    8° C
    облачно
  • Карапелит
    8° C
    облачно
  • Овчарово
    8° C
    облачно
  • Ведрина
    8° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре