УЧЕНИЦИТЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА ЩЕ УЧАСТВАТ В КОНКУРС ЗА МАРТЕНИЦИ

06.02.2023

06.02.23, 13:30 часа    Преглеждания: 82  Гергана Кадикянова  Коментирай

Учениците в община Добричка ще участват в конкурс за мартенициОбщина ДобричкаИ тази година мартениците ще бъдат предоставени на социалния патронаж в населените места в община Добричка, както и в специализираните заведения за възрастни хора в село Опанец

Организаторите от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни канят учениците от община Добричка да участват в конкурс за най-красива и оригинална мартеница.

Участниците в надпреварата ще бъдат разделени в три възрастови групи – от първи до четвърти клас, от пети до седми клас и от осми до дванадесети клас.

Творбите трябва да бъдат изпратени или представени в сградата на Община Добричка в град Добрич до 20 февруари на адрес: ул.“Независимост“ 20.

Към всяка мартеница трябва да бъде прикрепена и информация за автора: трите имена на ученика, клас, училище и населено място. С оценяването и класирането на творбите ще бъде ангажирана комисия, определена от кмета на Община Добричка Соня Георгиева. Отличените участници във всяка възрастова група ще получат предметни награди.

https://www.dobrichonline.com/novini/73913/uchenitsite-v-obshchina-dobrichka-shche-uchastvat-v-konkurs-za-martenitsi

 

 

предишна
  • Стожер
    15° C
    облачно
  • Победа
    15° C
    облачно
  • Карапелит
    14° C
    облачно
  • Овчарово
    15° C
    облачно
  • Ведрина
    15° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре