Няма затворени пътища в община Добричка

07.02.2020

07.02.2020 г. 09:47:11 ч. / Михаил Добромиров

Всички пътни участъци на територията на община Добричка са проходими при зимни условия – това стана ясно преди минути на последното заседание на членове на Щаба за изпълнение на Общинския план за защита при бедствия с кмета Соня Георгиева. Няма проблеми с електрозахранването във всичките 68 села. Училищата функционират нормално. По някои отсечки предстои почистване на крайните участъци на пътното платно, за да се осигури пълна проходимост. Предприето е опесъчаване на всички рисково заледени зони.

Четирима са отговорниците от общинската администрация за работа при тежки зимни условия, определени със заповед  на кмета Соня Георгиева. Всеки от тях има ангажимент към конкретен район и контактува с кметовете и кметските наместници на определени села.

Отговорниците на четирите групи населени места, съвместно с кметовете и кметските наместници, отговарят за мероприятията, залегнали в Плана за работа при зимни условия.

24 часа в денонощието на разположение за подаване на сигнали е и оперативният дежурен по Общински съвет за сигурност.Мониторингът на територията на община Добричка е денонощен.

http://dobrudjabg.com/novina/nqma-zatvoreni-pytishta-v-obshtina-dobrichka/58667

предишна
 • Стожер
  9° C
  облачно
 • Победа
  9° C
  облачно
 • Карапелит
  9° C
  облачно
 • Овчарово
  9° C
  облачно
 • Ведрина
  9° C
  облачно
следваща
#
#
Нагоре